پارلمان انگلستان
شماری ازنمایندگان پارلمان انگلستان از هردو مجلس طی سؤالهای پارلمانی خطاب به نماینده دولت این کشور، ضمن تأکید بر نقش سپاه بهعنوان نیروی اصلی سرکوب رژیم آخوندی درداخل ودخالتها و صدورتروریسم رژیم آخوندی در خارج، به لیستگذاری تروریستی سپاه پاسداران فراخوان دادند.
دیوید جونز نماینده مجلس عوام انگلستان از حزب محافظهکار:
رژیم ایران یک کشور فعال حامی تروریسم و احتمالاً اصلیترین کشور حامی تروریسم است. نیروهای نیابتی آن درگیر جنگ در یمن سوریه و لبنان هستند. همکارم به وقایع استانبول اشاره کردند و من مایلم به حادثه ژوئن سال۲۰۱۸ اشاره کنم زمانی که یک توطئه بمبگذاری در گردهمایی هواداران طرفدار دموکراسی در پاریس توسط مقامات بلژیکی و فرانسوی خنثی شد.
یک دیپلمات ایرانی که در سفارت رژیم در وین کار میکرد متعاقب آن بهخاطر شرکت در این توطئه به ۲۰سال زندان محکوم شد. سه شریک جرم او نیز همچنین در ماه مه امسال در دادگاه استیناف آنتورپ محکوم به زندان شدند. بنا بر این ایران نه تنها تروریسم خود را به سراسر منطقه بلکه به سراسر جهان گسترش میدهد.
متیو افورد نماینده پارلمان انگلستان گفت: اجازه میخواهم نکتهای را بگویم که در آن گردهمایی نه فقط سیاستمداران ایرانی و اعضای اپوزیسیون هدف قرار میگرفتند بلکه ۵نفر از ما از اینجا از پارلمان انگلستان نیز در خطر انفجار توسط تروریستها در آن حادثه قرار داشتیم... .
استیو مک کیب نماینده پارلمان انگلستان: خانم معاون رئیس من از عالیجناب عضو مجلس در اروپا از ترتیب دادن این بحث تشکر کنم. بهلحاظ اصل شفافیت من باید اذعان کنم که در اینجا رئیس انجمن دوستان اسراییل در حزب کارگر و همچنین عضو پارلمان بریتانیا از کمیته ایران فریدام شرکت دارند.
من گمان میکنم که نتیجه مذاکرات وین در حفظ آینده جامعه بینالمللی در رابطه با ایران حساس خواهد بود...
هر چه نتیجه این مذاکرات باشد ما باید یک استراتژی روشن و جامع داشته باشیم تا با چالشهایی که مواجه میشویم برخورد کنیم از جمله بسیاری از چالشهایی که گفتگوهای جاری که بعید است آنها را حل و فصل نماید.
فعالیتهای بدخواهانه که ابزار کار رژیم ایران هستند همانگونه که شنیدهایم بسا فراتر از جاهطلبیهای اتمی آن هستند از جمله برنامه موشک بالستیک، حمایت از نیابتیهای تروریستی در سراسر خاورمیانه، نفوذ خطرناک و فعالیتهای سپاه پاسداران که به کمپین دروغپراکنی دست میزند و دست به گروگانگیری میزند و درد و رنجی که چند دهه است برای خود مردم ایران ایجاد کرده است.
اما برجام برخلاف نامی که دارد چندان هم جامع نبوده و در واقع مشکلات مشخصی را تشدید کرده است...
فکر میکنم معرفی محمد اسلامی که با عبدالقادر خان رابطه داشته بهعنوان رئیس جدید سازمان انرژی اتمی ایران روشنترین علامت است که نیت آنها چه میباشد...
انگلستان بایستی استراتژی واقع گرایانهیی را اتخاذ کند تا با تهدید اتمی و سایر چالشهای ایرانی مقابله کند.
برنامه موشکی بالستیک رژیم ایران بزرگترین برنامه در خاورمیانه است... و تنها کشوری است که بهطور روتین یک کشور دیگر را مورد تهدید قرار میدهد که از روی زمین محوش کند. در این رابطه نابودی کشور اسراییل سیاست خارجی رسمی رهبران رژیم ایران است...
برخی از نیابتیهای ایران بدرستی توسط انگلستان ممنوع شدهاند گرچه هنوز همه شعبات اینها ممنوع نشدهاند. فکر میکنم دولت باید تلاش بیشتری بکند و فکر میکنم دولت باید حزبالله را و حماس را هم نامگذاری کند.
فعالیتهای تروریستی ایران همانگونه که شنیدهاید مورد حمایت ارتش عقیدتی سپاه پاسداران میباشد که نه تنها در امور منطقه دخالت میکند بلکه بیرحمانه مردم عادی ایران را سرکوب میکند...
به همین دلیل فکر میکنم دولت باید به متحدان ما در آمریکا بپیوندد و سپاه پاسداران را بهخاطر فعالیتهای خطرناک تروریستی که میکند نامگذاری کند.
کمپین دروغپراکنی که توسط سپاه اداره میشود از ۲۰۱۵ تاکنون پیشرفت توسعه یافته است...
این موضوع که دو سال بعد از تأسیس قانون مگنیتسکی هنوز این قانون برای یک شخص یا نهاد ایرانی اعمال نشده برایم سؤالبرانگیز و شوکآور است...
ابراهیم رئیسی هنوز جا دارد که برای یک برنامه کشتار جمعی در ایران مورد محاکمه قرار بگیرد.
هر چه که نتیجه مذاکرات اتمی با ایران در وین باشد...
باب بلکمن نماینده پارلمان انگلستان: با تشکر که این نشست را ترتیب دادید و اجازه دادید من در اینجا بهعنوان بحثی توسط اعضای پارلمان از احزاب صحبت کنم. فکر میکنم کاملاً روشن است که ما طبعاً بایستی تلاش کنیم تواناییهای ایران در رابطه با توسعه تسلیحات اتمی را به چالش بگیریم...
انگلستان و سایر شرکتکنندگان غربی در برجام بایستی روی این تأکید کنند که باید با آستانه خطرناک اتمی که پیشبینی شده ایران تنها چند هفته با نقطه گریز اتمی فاصله دارد برخورد کند در همین حال این رژیم گامهای بعدی را برداشته تا همکاریها با آژانس اتمی را کاهش دهد و به تحریکات اتمی در مغایرت با برجام ادامه داده است که هیچکدامشان توجیه مدنی برای ضرورت آن نداشتهاند...
اما برخورد میانهروانه انگلستان این رژیم را تنها جریتر کرده است و موجب شده که تحریکات اتمی خود را بدون مجازاتی ادامه بدهد.
الان زمان آن رسیده است که انگلستان و بقیه کشورها سیاستی قاطع را علیه رژیم ایران اتخاذ کنند تا تهران را بهخاطر تحریکات اتمیاش مورد حسابرسی قرار بدهند بهجای اینکه با لغو تحریمها به آن پاداش بدهند.
شورای ملی مقاومت بهدنبال یک ایران دمکراتیک است و میخواهد آزادی و دموکراسی را در ایران در صورتی که به سر کار بیاید برقرار کند...
بنابراین سپاه پاسداران به تدریج توانسته است اختیارات زیادی را بهدست بگیرد و تقریباً در همه جنبههای زندگی مردم ایران دخالت میکند. آنها مردم ایران در کشور خودشان را به گروگان گرفتهاند.
مردم شریف ایران خواهان نقش مثبت ایران در جامعه بینالمللی هستند و کشوری نباشند که تروریزم را ترویج میدهد از کشورهای یاغی حمایت میکند.
ما باید به مردم ایران نشان دهیم که سپاه پاسداران را بهخاطر فعالیتهای بدخواهانه مورد حسابرسی قرار میدهیم...
چه تعداد دیگر بایستی تروریست پیدا شود؟ چه تعداد دیگر از مردم بیگناه باید کشته شوند و چه تعداد دیگر آنها باید به گروگان بگیرند تا ما سپاه پاسداران را بهعنوان یک گروه تروریستی نامگذاری کنیم؟...
پیام مشخص من به وزیر کشور و همکارانش است بگذارید تمامیت سپاه پاسدران را نامگذاری کنیم و این کمپین را به سراسر بریتانیا ببریم تا این را محقق کنیم. تا مردم بریتانیا بتوانند سرفرازانه برای مردم ایران صحبت کنند و از این رژیم تروریستی نجاتشان بدهد.(تلویزیون پارلمان انگلستان ۱۰تیر)